Respect & vertrouwen

Verantwoordelijkheid nemen voor een groep kinderen is niet altijd even makkelijk, maar het is absoluut een verrijkende ervaring. Samen lief en leed delen, dolle namiddagen beleven, je volledig laten gaan.. Bovendien leer je op een speelse manier vaardigheden die je later van pas zullen komen!

Activiteiten

Door de coronamaatregelen kunnen we slechts 25 leden toelaten per activiteit. Daarom werken we met inschrijvingen. Wil je deelnemen aan een activiteit? Druk dan op de knop ‘deelnemen aan deze activiteit’ en schrijf je in!

We willen iedereen een gelijke kans geven om deel te nemen. Daarom is het pas mogelijk om vanaf de zondag voor de volgende activiteit in te schrijven.

Ben je ingeschreven maar kan je toch niet meer komen? Stuur dan een berichtje naar de takleiding om de inschrijving te annuleren.

Activiteiten gaan altijd door op zaterdag van 14u tot 17u, tenzij anders vermeld.

25 Sep Geen activiteit
2 Oct We zetten het jaar in met een BBQ! Tijdstip: 18u00 - 21u00 Prijs: 3
9 Oct De Olympische spelen zijn misschien afgelopen, maar dat houdt ons niet tegen! We gaan de leukste en gekste sporten doen. Trek jullie sportiefste kleren aan ;)))
16 Oct Vandaag is vriendjesdag! Jullie mogen elk een vriendje (als je dat hebt) meenemen naar de activiteit.
23 Oct Sjorren, vuur maken, knopen leggen, ... Zijn jullie alles van kamp al vergeten? We gaan onze technieken opfrissen vandaag!
30 Oct Hallo wie? Tijdstip: 19u30 - 22u00

Komende evenementen voor de Oud gidsen & verkenners

Geen geplande evenementen

Alle evenementen

Oud gidsen & verkennersleiding

Fossa (TL)
Fossa

Nel Vandenbrande

0478/67.11.88

Tamaroe
Tamaroe

Louis Lescouhier

0498/51.73.84

Nandoe
Nandoe

Bavo lescroart

0476/29.23.00