Fun & vrijheid

Spelen, fantastische verhalen vertellen, als een groep samen iets bereiken hebben ze nu al geleerd. Maar nu leren ze ook als persoon en groep verantwoordelijkheid op te nemen. Ze gaan samen op tocht, koken op tafelvuur, leren sjorren, verkennen de stad en spelen nog steeds dat het een lieve lust is.

Activiteiten

Door de coronamaatregelen kunnen we slechts 25 leden toelaten per activiteit. Daarom werken we met inschrijvingen. Wil je deelnemen aan een activiteit? Druk dan op de knop ‘deelnemen aan deze activiteit’ en schrijf je in!

We willen iedereen een gelijke kans geven om deel te nemen. Daarom is het pas mogelijk om vanaf de zondag voor de volgende activiteit in te schrijven.

Ben je ingeschreven maar kan je toch niet meer komen? Stuur dan een berichtje naar de takleiding om de inschrijving te annuleren.

Activiteiten gaan altijd door op zaterdag van 14u tot 17u, tenzij anders vermeld.

25 Sep Geen activiteit
2 Oct Tijd voor de eerste echte activiteit. We vliegen er meteen in en testen of jullie JGV-waardig zijn . Inderdaad vandaag is het doop. Neem zeker reservekleren mee
9 Oct De herfst is al even in het land en de bladeren vallen al van de bomen. hoog tijd om het bos dus nog eens te gaan bezoeken met een old skool bosspel.
16 Oct Kaart , Kompas, Vuur maken, Tenten opzetten het zijn allemaal dingen die bij het scoutsleven horen. We leren jullie dan ook met alle plezier deze technieken aan.
23 Oct We hebben een prachtig plein voor onze lokalen en deze zullen we vandaag ook gebruiken adhv pleinspelen met een twist.
30 Oct Halloween staat voor deur en deze laten wij niet graag voorbij gaan. Wordt maar al bang want de griezels verwachten jullie. Tijdstip: 16u00 - 21u00

Komende evenementen voor de Jong gidsen & verkenners

Geen geplande evenementen

Alle evenementen

Jong gidsen & verkennersleiding

Oeakari (TL)
Oeakari

Thomas Lammertyn

0472/67.75.27

Wasbeer
Wasbeer

Emile Pannier

0477/06.04.20

Tayra
Tayra

Shannen De Loof

0499/36.97.56

Koala
Koala

Mabel Daenekynt

0491/93.09.49

Zebra
Zebra

Micaela De Baets

0471/48.48.86