Fantasie & plezier

Voor onze bevers is scouting binnenstappen in een wonderlijke wereld vol fantasie. De ene week redden ze een prinses uit de klauwen van een draak, een week erna maken ze een wereldreis in slechts enkele uren. Ze smullen samen met hun leiding van de heerlijke spelletjes en leren daarbij leuke vriendjes en vriendinnetjes kennen.

Activiteiten

Door de coronamaatregelen kunnen we slechts 50 leden toelaten per activiteit. Daarom werken we met inschrijvingen. Wil je deelnemen aan een activiteit? Druk dan op de knop ‘deelnemen aan deze activiteit’ en schrijf je in!

We willen iedereen een gelijke kans geven om deel te nemen. Daarom is het pas mogelijk om vanaf de zondag voor de volgende activiteit in te schrijven.

Ben je ingeschreven maar kan je toch niet meer komen? Stuur dan een berichtje naar de takleiding om de inschrijving te annuleren.

Activiteiten gaan altijd door op zaterdag van 14u tot 17u, tenzij anders vermeld.

25 Sep Geen activiteit
2 Oct Wat zou het nieuwe thema zijn? Ontdek het zelf deze zaterdag… (Gelieve uw kind kleren aan te doen die mogen vuil worden)
9 Oct Oh neennn, de melkherberg is stuk. Helpen jullie hem weer op te bouwen? Kabouter klus verwacht jullie hoor!
16 Oct Van al dat werken vorige week hebben we dorst gekregen, maar er is nog geen plopmelk in onze herberg! Zouden jullie ons kunnen helpen?
23 Oct Kwebbel durft wel eens wat veel praten. Huh? Opeens is ze stil. Ze is blijkbaar haar stem kwijt!!! Hoe zouden we dit kunnen oplossen bevers?
30 Oct Boeeeeh, griezel-kaboutertocht. Avondeten wordt voorzien en jullie mogen zich zeker verkleden! Tijdstip: 16u00 - 19u00 Prijs: 2
6 Nov Kabouter lui slaapt nogal graag, maar de laatste tijd heeft hij last van nachtmerries. Kunnen jullie hem helpen terug vredig te slapen?
13 Nov Kabouter smul is heel ziek door teveel te eten. Wat helpt? Een medicijn natuurlijk. Hopelijk komen jullie allemaal om deze te ontwikkelen!
20 Nov Daar zijn die boze kabouters weer! Kabouter smal is ontvoerd en wij willen haar natuurlijk terug. Zou ze misschien in centrum Oostkamp ergens zijn? We zullen het zien…
27 Nov Het is een echte hoogdag in het kabouterdorp: het is namelijk kaboutercarnaval. Het belooft een echt feest te worden, kom jij ook?

Komende evenementen voor de Bevers

Geen geplande evenementen

Alle evenementen

Beversleiding

Beloega (TL)
Beloega

Louis Jaques

0471/34.42.01

Sneeuwuil
Sneeuwuil

Lotte Vanaudenaerde

0472/48.24.16

Wouw
Wouw

Max Vandewalle

0496/24.62.75

Azara
Azara

Arwen Delafontaine

0493/66.37.59

Kifaru
Kifaru

Nigel Degrande

0491/07.89.61

Chigi
Chigi

Irene Vanslambrouck

0477/06.66.94

Kameleon
Kameleon