Bevers

Bevers

Geboren tussen 2015 en 2017

Voor onze bevers is scouting binnenstappen in een wonderlijke wereld vol fantasie. De ene week redden ze een prinses uit de klauwen van een draak, een week erna maken ze een wereldreis in slechts enkele uren. Ze smullen samen met hun leiding van de heerlijke spelletjes en leren daarbij leuke vriendjes en vriendinnetjes kennen.

Meer info

Welpen

Welpen

Geboren tussen 2012 en 2014

Spelen is leuker samen, dat weet iedereen. Bij de welpen leren de kinderen ook echt met elkaar spelen. In kleine groepen verkennen ze hun grenzen, natuur en buurt. Ze bouwen kampen en kastelen, spelen honderduit en maken vooral pret voor drie. Knotsgek amusement met andere jongens en meisjes!

Meer info

Jong gidsen & verkenners

Jong gidsen & verkenners

Geboren tussen 2009 en 2011

Spelen, fantastische verhalen vertellen, als een groep samen iets bereiken hebben ze nu al geleerd. Maar nu leren ze ook als persoon en groep verantwoordelijkheid op te nemen. Ze gaan samen op tocht, koken op tafelvuur, leren sjorren, verkennen de stad en spelen nog steeds dat het een lieve lust is.

Meer info

Oud gidsen & verkenners

Oud gidsen & verkenners

Geboren tussen 2007 en 2008

Verantwoordelijkheid nemen voor een groep kinderen is niet altijd even makkelijk, maar het is absoluut een verrijkende ervaring. Samen lief en leed delen, dolle namiddagen beleven, je volledig laten gaan.. Bovendien leer je op een speelse manier vaardigheden die je later van pas zullen komen!

Meer info

Seniors

Seniors

Geboren in 2006

Leren om zelf het heft in eigen handen te nemen en tegelijk een onwaarschijnlijke band met elkaar opbouwen is waar de seniortak allemaal om draait. In 1 jaar tijd worden ze klaargestoomd om leiding te worden aan de hand van vormingen en stages. Daarnaast amuseren ze zich rot met de zotste activiteiten en bouwen ze het hele jaar toe naar een spetterend buitenlands kamp.

Meer info