Koekenverkoop 2021

Online bestellen

Aankondiging · 09 maart 2021

Dag ouders, leden en sympathisanten!

We zijn er alweer met onze jaarlijkse koekenverkoop, maar deze keer in een 'coronajasje'. We beseffen maar al te goed dat het voor niemand evidente tijden zijn, maar met onze koeken hopen we dat jullie smakelijk kunnen genieten van een smoefeltje tijdens de wandelingen of kleine samenkomsten met je bubbel. 

Wegens de coronamaatregelen mogen we niet deur aan deur gaan en onze liefste glimlach met bijhorend tekstje en verkoopskills boven halen. In plaats daarvan gaan we (zoals alles tegenwoordig) online aan de slag! Hopelijk kunnen we toch een mooie verkoop neerzetten. Bel, whatsapp, messenger al je kennissen en probeer zoveel mogelijk koeken te verkopen binnen jouw tak, want de beste verkoper per tak valt ook dit jaar weer in de prijzen! 

Wat valt er te verkopen?

We verkopen dit jaar 4 soorten koeken. Hieronder vinden jullie de nodige info, elke doos kost €8.

- Assortiment Snacks: een mix van individueel verpakte koekjes waaronder gebakjes met amandelsmaak, gevulde wafeltjes, rochers met chocoladefantasie en confituurgebakjes.

Assortiment Koffie: de nodige klassiekers voor bij de koffie waaronder krokante rolletjes, vlinders, gebakjes met amandelsmaak en confituurgebakjes.

Aprico: Bladerdeeggebakje met abrikozenconfituur.

- Brownies: 20 individueel verpakte brownies met chocoladestukjes in een handige box. 

Hoe plaats ik mijn bestelling?

Je plaatst je bestelling door volgend formulier Koekenverkoop 207e FOS in te vullen, wij ontvangen het automatisch. Je bestelling is wel pas definitief als we het correcte bedrag ontvangen hebben. 

Hiervoor kan er gestort worden op BE38 9730 1630 9572 met vermelding: KOEKEN + NAAM.

De deadline om het bestelformulier in te dienen is 31 maart 2021

Hoe geraak ik nu aan mijn bestelde koeken?

We zullen werken met een drive-in systeem op 17 april aan het lokaal waarbij iedereen zijn koeken kan afhalen op een corona-veilige manier. Hierover komt de nodige concrete informatie nog, je kan dit volgen op ons FB-kanaal of de website.