Bivak aan huis

Informatie

COVID-19 update · 27 maart 2021

We gaan op 3&4 april op bivak op eigen terrein! Wij voorzien twee dagen vol plezier en fantasie voor de bevers en welpen. 

De kinderen kunnen spelen in bubbels van 10 personen. Maar om het haalbaar te houden voor de leiding kunnen er maximaal 3 beverbubbels en 2 welpenbubbels deelnemen. Hoe kan ik inschrijven? Iedereen die voor het bivak in Poperinge al gestort had, is zeker van zijn plaats. Wil je toch niet meer deelnemen? Laat het weten aan de leiding. Wil je toch nog deelnemen, maar had je nog niet gestort? Stuur dan een mailtje naar fos207ste@gmail.com en wij kijken als er nog plaats is. Indien er nog plaats is, dan krijg je de betaalgegevens als antwoord. De prijs bedraagt €15. Is er geen plaats meer, dan kom je op de reservelijst terecht. Ouders die al €50 storten, krijgen het te veel teruggestort. 

Het verdelen in bubbels gebeurt anders bij de bevers en de welpen. De takleiders informeren jullie hier nog over. 

Jullie kinderen kunnen afgezet worden tussen 9u15 en 9u30 zodat we om 9u30 aan de slag kunnen. Om 19u kunnen ze opgehaald worden. Deze tijdstippen gelden zowel voor zaterdag als zondag. 

Wat neemt mijn kind mee?

°een genaamtekende drinkfles
°kledij die aangepast is aan het weer aandoen en eventueel reservekledij

Kunnen jullie doorgeven aan Ara wie een allergie en bepaald dieet moet volgen? Zo kunnen we de maaltijden voor iedereen in orde brengen.